Aboe is onze zanger

Ik ben kater Aboe. Ik heb in een eigen huisje gewoond, maar er was niet echt een klik tussen mij en mijn baasje. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Eigenlijk wilde ik niet weg, dus het was best lastig om mij hierheen te krijgen.
De eerste tijd dat ik hier woonde was ik nog steeds erg gestrest. Dat was ook goed te zien aan mijn lijf. Ik bleef door de stress erg mager. Inmiddels ben ik een stuk rustiger geworden. De mensen vinden mij erg lief en ik ben goed aaibaar. Omdat ik niet zindelijk ben en stressgevoelig mag ik bij Zwerfdier blijven wonen. In het grote adoptieverblijf, waar lekker veel ruimte is. Af en toe heb ik nog wat last van rusteloosheid, maar die raak ik goed kwijt in onze grote tuin. Daar kan ik lekker uit de poten, hihi.

profi-credit


Hier krijg ik ieder dag mijn natje en droogje voor mijn neus. Ik eet best veel en inmiddels krijg ik ook iets meer vet op mijn botjes. Met gelegenheden krijgen we vaak wat extra’s, zoals rosbief of kippensoep. Daar is deze jongen gek op!
En weet u wat zo leuk aan mij is? Als ik graag iets te eten wil hebben, dan vraag ik daarom door heel hard te gaan zingen. Sommige mensen zonder smaak noemen het blèren, snap je dat nou? Maar omdat ik niet zo goed toon kan houden, krijg ik meestal wel gauw mijn zin! Geen haar op mijn hoofd die nog aan weggaan denkt. Ik blijf hier voor altijd!

clevercredit.com.ua

I
Adopteer mij

Aboe

Geslacht
Kater
Geboren
02-05-2011
Opname
20-04-2022
In adoptieplan
08-06-2022
Plaatsbaar
Nee
Aboe

Aboe

Aboe
Appie     >

Aboe adopteren

Wilt u Aboe adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.