Butler gaat zich lekker laten bedienen

Ik lag heerlijk in een tuin bij een huis in Alkmaar te slapen, komen er opeens mensen naar mij kijken omdat het niet mijn eigen tuin was. Ik kreeg een belbandje om met een berichtje voor mijn baasje. Maar daar werd niet op gereageerd. Iemand wist wel te vertellen dat ik al jaren in verschillende tuinen in de buurt heb rondgelopen en overal wel iets te eten kreeg. Ik kan ook goed met andere katten opschieten en ben lief tegen mensen, dus ik wist mij goed te redden.

pay day

Omdat ik nu een dagje ouder ben en niet meer zo goed kan springen, vonden de mensen het beter dat ik naar Zwerfdier ging. Ik vind het allemaal best hoor. Wel vind ik mijn naam een beetje vreemd. Butler… ze denken toch zeker niet dat ik hier huishoudelijk personeel ga aansturen of de assistent van iemand word. Ik ga mij hier lekker laten bedienen hoor.

kopiyka.in.ua

Omdat ik mijn plasjes niet altijd netjes op de bak doe, mag ik voor altijd in het adoptieverblijf blijven wonen. Ik ga het hier vast leuk vinden.

Adopteer mij

Butler

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2013
Opname
27-02-2023
In adoptieplan
08-05-2023
Plaatsbaar
Nee
Butler

Butler

Butler

Butler
<     Björn
Diem     >

Butler adopteren

Wilt u Butler adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.