Diem is een schuw mannetje

Ik kom uit Leiden. Daar liep ik al een tijd rond bij de vindplaats. De mensen probeerden mij te vangen, maar dat was niet zo gemakkelijk want ik vind alle mensen eng en kwam dan ook niet naar ze toe. Uiteindelijk is het gelukt met een vangkooi waar ik toch in ben gelopen. Daarna ben ik naar het asiel in Leiden gebracht. Dat was in december 2023. De verzorgers waren daar heel lief voor mij, maar zoals ik al zei, ik ben erg schuw en het lukte dan ook niet om mij te socialiseren.

En nu woon ik dus bij Stichting Zwerfdier in Alkmaar. Ik mocht hier komen via een uitwisseling. Er is hier een hele grote tuin en de verzorgers hebben hoop dat ik mij op mijn gemak ga voelen omdat ik hier lekker naar buiten kan en mij in de bosjes kan verstoppen. Ik ben ook dol op hoge klimmeubels en krabpalen met holletjes. Ik heb al gezien dat die hier ook zijn, dat geeft mij hoop. Er zijn hier veel andere bewoners en met soortgenoten kan ik goed overweg. Dus misschien ga ik het hier wel fijn vinden.


Adopteer mij

Diem

Geslacht
Kater
Geboren
01-12-2011
Opname
21-05-2024
In adoptieplan
21-05-2024
Plaatsbaar
Nee
Diem

Diem
<     Butler
Donder     >

Diem adopteren

Wilt u Diem adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.