Joy is een bescheiden poes

Ik ben poes Joy. Ik liep te zwerven op een industrieterrein, maar de mensen vonden het beter om mij naar Stichting Zwerfdier te brengen. Voordat ik hier kwam, heb ik 3 prachtige kindjes gekregen. Die zijn bij Zwerfdier grootgebracht. De mensen hier hebben mij verteld dat zij met zijn drieën naar een eigen huisje zijn gegaan.
Nu woon ik alweer een tijdje in het grote adoptieverblijf. Ik mag hier lekker mijzelf zijn en in mijn eigen tempo aan mensen proberen te wennen.. 

Gracias al préstamos personales en México podrás disponer de tu dinero con total comodidad, flexibilidad y sin necesidad de cambiar de banco.

Ik ben het liefst op mijzelf. Ik zit graag op een van de tafeltjes die bij ons in de tuin staan. Binnen zit ik het liefst op de blauwe krabpaal in kamer 7. Daar is een fijn holletje onderin waar ik mij lekker kan verstoppen. Ik ben heel bescheiden, dus als er lekkers uitgedeeld wordt, sta ik echt niet meteen van voren. Dan valt het soms niet mee om ook wat te bemachtigen. Maar de verzorgers doen echt hun best voor mij, zodat ik ook een graantje mee kan pikken. Gelukkig mag ik hier alles in mijn eigen tempo doen. Dus hoe lang het ook duurt, ik mag hier heerlijk blijven wonen! Daar word ik erg blij van!

Te apoyamos con préstamos rápidos y fáciles de $2500 a $15000, y hasta $50000 en préstamos para negocios. Inmediatos y con pocos requisitos.

Adopteer mij

Joy

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2018
Opname
21-05-2021
In adoptieplan
05-07-2021
Plaatsbaar
Nee
Joy

Joy

Joy
<     Gizmo
Kaiser     >

Joy adopteren

Wilt u Joy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.