Kaiser toont af en toe onvoorspelbaar gedrag

Ik ben kater Kaiser. Ik woonde eerst in het asiel in Oostzaan. Daar vertoonde ik onvoorspelbaar gedrag. Ik deed lief en gaf kopjes, maar opeens werd het mij dan te veel en dan kon ik wel eens in een hand of been bijten. Daarom kon ik niet herplaatst worden. Ik kreeg echter een herkansing: via een uitwisseling mocht ik in februari 2021 naar Stichting Zwerfdier verhuizen. Misschien dat ik mij daar van een betere kant zou laten zien. In mijn kamer woonde ook kater Diez en wij vonden elkaar leuk. Het ging zo goed tussen ons dat wij samen naar een eigen huisje gingen. Het begon goed, maar na een tijdje ging het mis tussen ons. Wij vochten elkaar de tent uit en ik ben ook nog eens gaan sproeien. Daarom ben ik teruggebracht naar Zwerfdier.

Dus nu woon ik hier voor de tweede keer. Ik ben wel veel liever voor de mensen geworden, al vertoon ik nog wel eens onvoorspelbaar gedrag. Maar helaas blijf ik aan wildplassen doen. Daarom is besloten dat ik in het adoptieverblijf mag wonen.

Adopteer mij

Kaiser

Geslacht
Kater
Geboren
27-05-2016
Opname
13-04-2023
In adoptieplan
07-07-2023
Plaatsbaar
Nee
Kaiser

Kaiser

Kaiser
<     Joy
Kissa     >

Kaiser adopteren

Wilt u Kaiser adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.