Mace is een aandoenlijke kater

Ik heet Mace. Je spreekt het uit als ‘mees’. Eigenlijk is dat voor mij een rare naam, want qua kleur ben ik meer een ekster. Daarom hebben ze mij, heel chique, Mace genoemd.

Al jaren liep ik rond op de vindplaats. Buurtbewoners zorgden voor mij. Heel lief van ze. Maar op een gegeven moment was het toch beter om mij naar Stichting Zwerfdier te brengen.

Mijn verzorgers vinden mij aandoenlijk. Ik ben lief en rustig, maar als ik je niet ken, ben ik verlegen en terughoudend. Je kunt mij goed paaien met lekkere hapjes, want daar ben ik dol op.

Ik ben door de dierenarts onderzocht en die heeft gezien dat mijn nieren vergroot zijn en dat er vocht in mijn buikholte zit. Ik heb daar nu geen last van, maar het is wel beter dat ik hier blijf wonen en niet naar een eigen huisje ga. Gelukkig mag ik in het grote adoptieverblijf wonen met die heerlijke tuin.

Adopteer mij

Mace

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2016
Opname
26-12-2023
In adoptieplan
12-04-2024
Plaatsbaar
Nee
Mace

Mace

Mace
<     Kissa
Meiske     >

Mace adopteren

Wilt u Mace adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.