Pebbel laat zich steeds beter zien

Ik ben poes Pebbel. Lange tijd liep ik rond bij de vinder. Zij zag dat ik krols was. Later bleek ik zwanger te zijn. Toen werd het tijd om contact op te nemen met de VKA, Vermiste Katten Alkmaar. Nadat ik gevangen was, ben ik korte tijd door hen opgevangen. Later ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier ben ik bevallen van mijn kittens.
Omdat ik zo schuw was, mocht ik fijn in dit mooie verblijf met die heerlijke tuin gaan wonen. Want daar zijn zoveel plekjes waar een schuwe poes zich fijn kan verbergen.

Ik ben een echte kattenpoes. Andere katten vind ik heel leuk. Ik kijk graag hoe ze met elkaar omgaan. Soms doe ik neusje-neusje met ze.
Mensen houd ik (nog) niet van. Dus ik laat mij ook niet aaien. Maar ik durf inmiddels wel steeds beter bij mijn verzorgers in de buurt te blijven. Ik ren niet meer meteen de kamer uit als ze binnenkomen. En dat is al een hele overwinning voor mij. Het gaat langzaam, maar wel steeds beter! En als ze met iets lekkers komen, zoals kippensoep, nou dan laat ik mij goed zien. Want dat vind ik heerlijk.

Dus wie weet wat de toekomst nog voor mij in petto heeft. Ik ga dat lekker hier afwachten!Adopteer mij

Pebbel

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2019
Opname
16-06-2020
In adoptieplan
23-10-2020
Plaatsbaar
Nee
Pebbel

Pebbel

Pebbel
<     Naudi
Puma     >

Pebbel adopteren

Wilt u Pebbel adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.