Puma gaat lekker haar eigen gang

Ik ben poes Puma. Ik woon al voor de derde keer bij Stichting Zwerfdier. De eerste keer ben ik hier vanuit Eindhoven gekomen met nog 13 andere katten. Vanuit Zwerfdier ben ik voor de eerste keer naar een huisje gegaan. Maar toen mijn baasje naar een verzorgingsinstelling moest, ben ik teruggekomen en in het adoptieverblijf gaan wonen. Hoewel de mensen heel lief voor mij waren, blies ik naar ze omdat ik ze eng vond. Ik ben na een tijdje weer naar een huisje vertrokken. Mijn baasjes waren fijne mensen, maar ik was daar niet gelukkig. Toen mocht ik weer terug naar het adoptieverblijf en nu woon ik hier voor altijd.

Ik lig meestal fijn op een krabpaal in kamer 7. Maar dan komen die vervelende schoonmakers die mijn paal van de muur halen. Nou dan ga ik lekker buiten in een huisje zitten wachten tot ze klaar zijn. In de zomer ben ik vaak in de tuin te vinden. Lekker van het zonnetje genieten. 

card limit

Ik ben dol op lekkere hapjes. Met feestdagen worden we regelmatig verwend met rosbief en kip. Of we krijgen lekkere brokjes. Nou daar kan ik echt van genieten.
Heel af en toe mogen mensen mij aaien. Maar niet iedereen hoor, ik ben erg selectief.
Ik heb hier een leventje als een prinses. Ik ben echt heel blij dat ik hier mag wonen en nooit meer weg hoef!

creditloan.net.uaAdopteer mij

Puma

Geslacht
Poes
Geboren
22-04-2010
Opname
27-01-2018
In adoptieplan
28-05-2018
Plaatsbaar
Nee
Puma

Puma

Puma
<     Pebbel
Raven     >

Puma adopteren

Wilt u Puma adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.