Sham is een rustige aanhankelijke kater

Hoi, ik ben Sham. Regelmatig hoor ik complimentjes over mijn uiterlijk. Zelf geef ik daar weinig om hoor. Het gaat bij mij om het innerlijk. Want een goed karakter zegt veel meer over iemand dan alleen een mooi snoetje. Mijn baasje stond mij af vanwege onzindelijkheid en blaasproblemen. Dat was heel verdrietig voor ons allebei. 

Inmiddels woon ik een tijdje bij Stichting Zwerfdier. Hier ben wel zindelijk, maar omdat ik erg stressgevoelig ben, zal ik in een nieuw huisje waarschijnlijk weer aan wildplassen gaan doen. En omdat mijn gezondheid niet optimaal is, hebben de verzorgers samen met mij besloten dat het beter is dat ik bij Zwerfdier blijf wonen. Maar dan wel in het grote verblijf met de heerlijke tuin. Want ik vind het fijn om af en toe een frisse neus te halen. Mijn karakter is lief, rustig en aanhankelijk. Ik ben makkelijk in de omgang met mensen. Zij zijn dan ook dol op mij! Dat kan ik mij voorstellen want ik ben een heel lieve knuffelkat!
Adopteer mij

Sham

Geslacht
Kater
Geboren
09-05-2018
Opname
16-05-2023
In adoptieplan
03-11-2023
Plaatsbaar
Nee
Sham

Sham

Sham
<     Raven
Sirana     >

Sham adopteren

Wilt u Sham adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.