Sjors houdt van knuffelen

Ik ben kater Sjors en ik zal iets over mijzelf vertellen. In 2016 ben ik aangereden en toen waren er aardige mensen die mij van de straat hebben gehaald en besloten dat ik bij ze in huis mocht gaan wonen. Er waren daar ook andere dieren, maar dat vond ik geen probleem. Ik ging regelmatig naar buiten en had het naar mijn zin. Wel deed ik af en toe een plasje op de deurmat.

Begin 2023 zijn mijn baasjes verhuisd en ik ging natuurlijk met ze mee. Sindsdien plaste ik overal in huis. De mensen denken dat ik dat ben gaan doen omdat ik niet naar buiten kon. Het werd zo erg dat mijn baasjes moesten besluiten mij naar Zwerfdier te brengen. Dat was in maart 2023.

creditopolis

Toen ben ik een tijdje ziek geweest, maar gelukkig knapte ik uiteindelijk op. Het ging zo goed met mij dat ik opnieuw naar een eigen huisje mocht. Hoewel ik mijn nieuwe baasjes erg lief vond, ging ik toch weer in huis plassen en daarom woon ik nu opnieuw bij Zwerfdier. Maar nu mag ik hier levenslang blijven, in het grote adoptieverblijf. Ik ga het hier vast fijn krijgen.

crédito en línea

Adopteer mij

Sjors

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2015
Opname
15-08-2023
In adoptieplan
15-08-2023
Plaatsbaar
Nee
Sjors

Sjors

Sjors
<     Sirana
Solar     >

Sjors adopteren

Wilt u Sjors adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.