Mooie Solar doet helaas aan wildplassen

Mijn naam is Solar. Dat betekent letterlijk ‘van de zon’. Ik zal mijn geschiedenis vertellen. Ik heb lange tijd in een eigen huisje gewoond. Daar was ik gelukkig tot het moment dat er kleinkinderen kwamen. Ik werd bang en ging mij verstoppen. Ik was zo ongelukkig dat mijn baasjes besloten om afstand van mij te doen en mij naar Zwerfdier te brengen.

textessay.com

Omdat ik, al zeg ik het zelf, zo lief ben ging ik al heel snel naar een nieuw huisje. Maar daar ging ik aan wildplassen doen. Mijn baasjes waren ten einde raad. Want ze vonden mij heel erg lief, maar ik heb daar alles ondergeplast. En dat kon natuurlijk niet. Dus tot hun grote verdriet moesten mijn baasjes besluiten mij terug te brengen naar Zwerfdier. En nu mag ik hier voor altijd blijven wonen. In het grote adoptieverblijf. Ik ben benieuwd hoe het hier zal zijn. Ik heb gehoord dat er hier veel verzorgers zijn die de bewoners knuffelen. En ik vind andere katten leuk, dus het gaat vast goed komen.

info-creditAdopteer mij

Solar

Geslacht
Kater
Geboren
12-08-2013
Opname
25-04-2023
In adoptieplan
25-04-2023
Plaatsbaar
Nee
Solar

Solar

Solar
<     Sjors
Sparkle     >

Solar adopteren

Wilt u Solar adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.