Vonnie is een felle tante met lieve trekjes

Ik ben poes Vonnie. Voordat ik permanent bij Stichting Zwerfdier in het adoptieverblijf kwam wonen, heb ik een paar keer in een huisje gewoond. De eerste keer ging niet goed vanwege mijn felle karakter en omdat ik wat onberekenbaar naar mensen toe was. De tweede keer ging ik wildplassen, waarom weet ik niet. Misschien omdat ik niet naar buiten kon. Nou ja, toen mocht ik voor altijd hier in het adoptieverblijf blijven wonen.

Ik heb inderdaad felle trekjes, maar dat is meestal alleen tegen kamergenoten. Ze hoeven maar langs te lopen of ik begin mij al op te winden. Maar tijdens het schoonmaken moet geen mens mij proberen te aaien. Daarvóór en daarná lig ik heerlijk te kronkelen om aandacht. Dan laat ik mij heerlijk aanhalen.
Meestal lig ik in een muurkistje in kamer 6. Het heeft lang geduurd, maar sinds een tijdje heb ik de fijne tuin ontdekt. Daar ga ik dan lekker liggen. Maar dan moet er wel een zonnetje zijn hoor. Bij slecht weer steek ik even mijn neus door de deur, maar daarna kruip ik weer lekker in mijn kistje.

Ik ben dol op lekkere extraatjes, zoals kip of rosbief. Dat krijgen we soms bij feestelijke gelegenheden. Heerlijk vind ik dat! Ik vind het heel fijn dat ik de rest van mijn leventje in het adoptieverblijf mag wonen. Ik ben een echte mazzelpoes!Adopteer mij

Vonnie

Geslacht
Poes
Geboren
20-06-2011
Opname
10-09-2018
In adoptieplan
10-11-2018
Plaatsbaar
Nee
Vonnie

Vonnie

Vonnie
<     Teun (Directeur)
Weronika     >

Vonnie adopteren

Wilt u Vonnie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.