Kellie

Ik wil jullie even laten weten hoe het met Kellie gaat.

Ik ben blij te kunnen melden dat het boven verwachting goed met haar gaat! Toen zij zondag bij ons thuis kwam schoot zij direct onder de bank. Wij hebben haar met rust gelaten en uiteindelijk kwam zij 's avonds rond 20:00 uur onder de bank vandaan.

Zij sprong direct tussen ons in op de bank en overlaadde ons zwaar spinnend met kopjes. Wij konden haar zelfs met de hand aaien en kroelen!

Dat hadden wij niet verwacht. De rest van de avond heeft zij bij ons op de bank gelegen.

Zij doet haar behoefte netjes op de bak en eten gaat goed. Ik heb haar nog niet zien drinken maar dat doet zij blijkbaar wel gezien de plasjes in de bak.

Ze is bij vlagen nog wat onrustig en loopt dan door de kamer. Overal geeft zij kopjes en schuurt zij met haar lijfje tegenaan. Ik denk dat dat betekent dat zij de woonkamer tot haar territorium maakt.

Ze volgt ons overal met haar blik maar soms ook letterlijk; dan trippelt ze snel voor ons uit of achter ons aan. Ze moet nog wat wennen aan alle geluiden (o.a. de trein; wij wonen vlakbij het spoor). Maar ze ligt ook heerlijk te tukken op een stoeltje of op de bank.

Ik heb dus goede hoop dat het helemaal goed gaat komen met Kellie in haar nieuwe huis!

Kellie

Kellie

Kellie

Kellie