Hailey

Ik ben nu al bijna 6 weken in mijn nieuw huisje in Bakkum en wil even laten weten hoe het met mij gaat. Het was best spannend om mijn adoptieverblijf te verlaten en zomaar in een nieuw huisje geplaatst te worden. Gelukkig had ik een eigen kamer in het begin met me eigen roze krabpaal en alles wat ik verder nodig had.

Ik heb even een blik geworpen op mijn nieuw rode vriend Joop en die kwam na een paar dagen even kijken of het eten wel ok was…langzaam ging de deur van de kamer open en werd ik toch wel nieuwgierig. Ik had al zo lang niet in een eigen huisje gewoond dus heel veel nieuwe indrukken voor mij. Inmiddels ben ik al aardig gewend geraakt. Ik loop door het hele huis nu en geef dan kopjes aan mijn nieuw baasje. Deze aait me dan lekker over me ruggetje en kriebelt over me pluizenbolletje. Soms schrik ik nog wel maar dan geef ik gewoon een tikkie hoor. Eten doe ik nog steeds heel graag vooral als me baasje gekookte kip voor ons maakt! Samen met Joop houden we dan soms een heel miauwconcert en ons baasje doet vaak ook mee.

Hoewel ik erg blij ben geweest dat jullie zolang voor mij hebben gezorgd… vind ik het toch wel fijn, zo in mijn eigen huisje met Joop. Ik zit vaak op de vensterbank en kan niet wachten om naar buiten te gaan. Me nieuwe huisje heeft een heel groot balkon en daar wordt een net voor gespannen zodat ik lekker aan de buitenomgeving kan wennen. Het is hier heel groen en de vogeltjes zingen voor me. Hopelijk mag ik… als ik eenmaal goed gewend ben… straks samen met Joop op pad!

Hailey

Hailey

Hailey