Finn en Mandu (voorheen Woody en Phil)

Gisterenochtend hebben wij 2 katten bij jullie opgehaald (woody en phil). Deze hebben wij overigens nieuwe namen gegeven. Woody heet nu Finn en Phil heet nu Mandu.
We hebben een thuisfront gemaakt voor ze met alles wat ze nodig hebben. Krabpaal, meerdere schuilplekken, 2 eet- en drink bakken, 2 kattenbakken en lekker veel speeltjes (zonder draad natuurlijk). Wij hebben ook een camera in de kamer gehangen (hadden we nog over, aangezien we achter bij de paarden overal camera's hebben om ze in de gaten te houden).

Verder wil ik met vreugde zeggen dat het super gaat met ze!!

Finn/ Woody was als verwacht gelijk helemaal blij en begon vanaf moment 1 eigenlijk gelijk kopjes te geven en te knorren. Hij speelt ook goed met de speeltjes in de kamer en gaat achter draad speeltjes aan als we met hem spelen.

Mandu/ Phil was zoals voorspeld de eerste dag erg nerveus. Wij hebben in de kamer oa een grote kartonnen doos staan. Hier bleef hij de hele dag in. Ook voor eten zagen we hem er niet uit komen. Toen we vanochtend op de camera's keken zagen we plotseling dat hij op de vensterbank zat! Dat was vanaf toen zijn nieuwe plekje. Later op de dag gaf ik ze wat natvoer en Mandu was hier erg enthousiast over. Hij bleef lekker op zijn vensterbank staan maar liet wel zien dat hij het prima vond als ik in de buurt kwam. Nog wat later kwam ik langs om de normale brokjes bij te vullen. Plotseling kon ik Mandu gewoon aaien en gaf hij me zelfs kopjes en ging uiteindelijk op mijn schoot zitten!! Maar hij bleef echt heel stug in het niet op de grond willen (zelfs toen hij kort van de vensterbank af viel). Totdat ik en mijn vader een uurtje later even bij ze gingen zitten op de grond. Toen kwam hij ineens naar ons toe! Sindsdien komt hij op me af wanneer ik de kamer binnen kom en loopt hij lekker rondjes om de kamer. Hij begint ook aan de krabpaal te krabben.

Verder gaat het tussen de twee ook goed. Finn is erg speels en Mandu maakt het allemaal niet zo uit wat Finn doet. Tot nu eten en drinken ze ook goed. Ook doen ze beide hun behoefte op de kattenbak.

We zijn allemaal erg trots op de katten aangezien ze zich erg snel aanpassen aan de nieuwe omgeving. We gaan nog even kijken wanneer we de rest van het huis openstellen aan ze (helemaal aangezien we ook een hond hebben) maar dat komt goed.
Ik zal als het zo ver is daar ook een update over sturen.
Als laatste wil ik jullie graag bedanken voor het voorstellen van Finn en Mandu aan ons, ze gedragen zich tot nu toe perfect en we zijn erg blij met ze.

Finn en Mandu (voorheen Woody en Phil)