Blackie en Luna

Even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Ik heb Blackie en Luna ongeveer 3 maanden en ze zijn denk ik al aardig gewend aan mij en aan m'n routine. Ik heb ze ook aardig leren kennen en ik ben nog steeds hartstikke blij met ze! Af en toe daagt Blackie Luna uit en dan stop ik dat meteen zodat het niet uit de hand loopt. Ze gaan nog steeds goed op de bak en ze drinken en eten goed. Ze weten niet wat snoepjes zijn dus dat heb ik zo gelaten. Ze komen om de beurt de hele dag om aandacht vragen dus dat is wel gezellig! En ik kan ze makkelijk kammen.

Blackie is een hele lieve poes, een tikkeltje onzeker en net als Luna altijd in voor een aaitje en soms een knuffel. Ze is graag bij mij en ze is een beetje speels. Ze is ook meestal de dominante van de twee. Blackie is het grootste deel van de dag bij mij en ze drinkt graag uit de gootsteen. Ze geeft regelmatig kopjes.

Luna komt me 's ochtends altijd als eerste begroeten. Luna is lief, meestal bescheiden en altijd in voor een aaitje en soms een knuffel. Soms geeft ze kopjes dan zeg ik dankjewel en dan krijg ik er nog 1. Soms drinkt ze uit de gootsteen en ze is soms speels.

Ik ben erg blij met Blackie en Luna!

Blackie en Luna

Blackie en Luna

Blackie en Luna

Blackie en Luna