Balou zoekt een huis met een tuin

Hoi, ik heet Balou. Nu denk je natuurlijk meteen aan die grote beer Baloe uit Jungle Boek. Nou daar lijk ik qua uiterlijk absoluut niet op! Ik heb meer de looks van een luipaard. Maar ik vind net als Baloe ‘het leven werk’lijk beregoed’. Mooi hè?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Thuis was ik namelijk onzindelijk. Waarom ik dat was, weet ik niet. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Hier doe ik alles keurig op de kattenbak. Nu wil ik dolgraag naar een eigen huisje helemaal voor mij alleen. Dat lijkt mij super!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Als ik je nog niet ken, kijk ik eerst eventjes de kat uit de boom. Maar zodra ik je goed ken, lig ik het liefst de hele dag bij je op schoot. Dan ben ik dol op aaitjes en knuffels. Dat voelt heerlijk op mijn héle zachte vacht! Ik vraag veel aandacht. Maar soms krijg ik ineens genoeg van de aandacht. Dat laat ik dan duidelijk merken. Dan kan ik zomaar even naar je uithalen. Dit is wel iets om rekening mee te houden. Daarom is het belangrijk dat jij mij leert lezen. Dan komt het helemaal goed. Ook ben ik dol op spelen. Het allerfijnst vind ik het om samen met jou te spelen!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes. Baasjes die mij dus goed kunnen lezen. Omdat ik veel aandacht nodig heb, wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Dan krijg ik namelijk alle aandacht die ik nodig heb. Want ik word erg ongelukkig als ik hele dagen alleen ben. Kinderen houd ik niet van. Die zijn te druk voor mij. Dus daarmee wil ik niet samenwonen. Andere katten en honden houd ik ook niet van. Daarom wil ik graag als enige kat in jouw huisje wonen. Ook wil ik een heerlijke tuin. Want er gaat niets boven buiten zijn! Niet verder vertellen hoor, maar ik gebruik de tuin ook wel eens als kattenbak……

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas moet ik C/D brokken eten. Dat zijn blaasbrokken. Daarnaast wil ik ook 2x per dag natvoer eten. Daar ben ik dol op en dat is goed voor mij! Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed inlichten.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Spoorlaan in Bilthoven.

Als je mij ziet denk je vast: “Oh, wat een mooie kater!”. Dat snap ik goed want ik ben ook echt een lekker ding om te zien. Maar toch wil ik jou vragen om mij uit te kiezen op mijn karakter. Want uiterlijk is eigenlijk onbelangrijk. Het gaat om het innerlijk. En, dat is al mooi genoeg toch?

Denk je nu, die schootkat wil ik een beregoed leventje geven? Ben je net als ik dol op spelen en aandacht? Ben je vaak thuis? En heb jij die heerlijke tuin voor mij? Met die holle boom waar ik dan heerlijk droom? Dan zeg ik tot snel! Kopje van Balou!

Balou

Geslacht
Kater
Geboren
05-04-2015
Opname
19-04-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Balou

Balou

Balou

Balou

Balou in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

Bami     >