Hinkel zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelpoes”

Hoi, mijn naam is Hinkel. Deze naam kreeg ik toen ik heel jong was. Ik had namelijk een gebroken pootje en liep mank. Dat is helemaal hersteld. Maar ja, als je eenmaal een naam hebt, raak je die niet meer kwijt. Ik wil wedden dat je mijn naam nog nooit eerder gehoord hebt. Kom maar gauw bij mij langs om een gokje te wagen!

Ik kon niet langer blijven wonen in mijn huisje. Er woonden namelijk dieren waarmee ik niet kon opschieten. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dat ik niet in mijn huisje kon blijven, vond ik heel verdrietig. Maar dat heb ik inmiddels verwerkt. Nu wil ik dolgraag naar een huisje helemaal voor mij alleen. Ik kan haast niet wachten!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Ik ben gezellig en nieuwsgierig. Dol op knuffels en aandacht. Je kunt wel zeggen dat ik een echte knuffelpoes ben! Als ik behoefte heb aan aandacht, kom ik lekker naar je toe om mijn portie aandacht te krijgen. Leuk hè?

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Andere dieren houd ik niet van, of het nou katten of honden zijn. Daarom wil ik als enige kat in mijn nieuwe huisje wonen. Een tuin bij mijn huisje is een grote must. Ik wil dolgraag naar buiten. Dan scharrel ik lekker rond in de tuin.

LET OP: in mijn vorige huisje kon ik niet naar buiten, dus ik ben niet gewend aan verkeer en drukte. Daarom zoek ik een huis in een rustige buurt. De mensen van Zwerfdier hebben handige tips om mij te laten wennen aan het naar buiten gaan.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Wethouder Ramstraat in Amsterdam.

Ben jij het kattenbaasje dat dit lot uit de loterij een heerlijk leventje wil geven? Dat het fijn vindt om veel en vaak met mij te knuffelen? En dat die hele belangrijke tuin heeft? Dan hoop ik dat je gauw een keertje langskomt! Tot snel! Kopje van Hinkel!

Hinkel   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
05-06-2015
Opname
27-09-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Hinkel

Hinkel

Hinkel
<     Harper
Homer     >