Joep zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een aanhankelijke speelse kater”

JOEPie de poepie!! Dat miauwde ik heel hard toen ik hoorde dat ik op zoek mag naar een huisje. Zóó blij was ik!! Het is niet zomaar dat ik dat riep hoor. Je snapt vast wel waarom, hihi.

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Ik kon niet langer in mijn huisje blijven wonen. Bij binnenkomst was ik van slag. Maar inmiddels heb ik mijn draai gevonden. Ik ben klaar voor de volgende stap. Een fijn huisje voor mijzelf!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk, rustig en nieuwsgierig. Graag ben ik bij je in de buurt. Dan lig ik gezellig naast je op de bank of op bed. Dat vind ik hartstikke knus. Ik ben dan ook een echt gezelligheidsdier. Als er mensen de kamer binnenkomen, loop ik er snel op af! In de hoop aandacht te krijgen. Natuurlijk lukt mij dat. Want je kunt moeilijk om mij heen hoor, haha! Vervolgens geniet ik met volle teugen van knuffels en aaitjes. Lief hè?

Voor een spelletje ben ik altijd te porren. Ik kan ook heel goed zelf spelen hoor. Maar samen met jou spelen vind ik veel gezelliger. Wil jij met mij spelen als ik bij jou woon?

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. In mijn vorige huis was ik angstig voor mannen. Bij Zwerfdier ga ik goed om met de mannelijke verzorgers. Kinderen houd ik niet van. Dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Andere katten vind ik ook niet leuk. Ik wil graag als enige kat bij je wonen. Een tuin bij mijn huisje is een must. Ik ga graag naar buiten. Dan kan ik lekker mijn energie kwijt.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Dit heet cd voer. Graag eet ik daarnaast natvoer (merk maakt niet uit). Om mijn wateropname op pijl te houden is het belangrijk dat ik meerdere keren per dag natvoer krijg. Een handige tip is om bij dat natvoer wat water te doen. Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. Overigens ben ik bij Zwerfdier volkomen zindelijk hoor. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de bak. De mensen van Zwerfdier informeren je over dit alles goed.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Reuzenpandasingel in Heerhugowaard.

Heb jij een fijn huisje? Waar we gezellig samen kunnen spelen? Of waar we kunnen chillen op de bank? Als je me dan ook nog meerdere keer per dag wat natvoer geeft, roep ik weer hard: JOEPie de poepie! Zie ik je snel? Kopje van Joep.

Joep

Geslacht
Kater
Geboren
14-08-2014
Opname
18-08-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Joep

Joep

Joep

Joep

Joep in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Homer
Kick     >