Juna zoekt een huis met tuin

“Ik ben een lieve bescheiden zachtaardige poes”

Kon’nichiwa (hoi), ik ben Juna! Mijn favoriete land is Japan. Vooral de sierlijke Japanse tuinen vind ik wonderschoon! De bloemen en bonsaiboompjes zijn een lust voor het (katten)oog. Juna betekent in het Japans “zachtheid en vriendelijkheid”. Héél toevallig, want die eigenschappen passen precies bij mij!

Mijn baasjes stonden mij af aan Stichting Zwerfdier. Zij verhuisden naar een bovenwoning.  Ook waren zij heel vaak weg. Hiervan zou ik ongelukkig worden. Zij gunnen mij alle geluk van de wereld. Daarom zoek ik nu een nieuw huisje. Ik kán niet wachten!

Mijn karakter is lief, rustig, bescheiden en zachtaardig. Ook ben ik best wel zelfstandig. In het begin van mijn verblijf, was ik van slag. Ik moest erg wennen aan de nieuwe omgeving en de vreemde mensen. Eigenlijk voel ik mij nog steeds niet helemaal gelukkig. Toch wil ik af en toe geaaid worden door mijn verzorgers. Dat vind ik dan fijn. Bij mijn baasjes lag ik niet op schoot maar wel heel dicht tegen hen aan. Zo liet ik mijn liefde voor hen merken. Ook liep ik graag achter ze aan. Dat vond ik gezellig en zo kreeg ik aandacht. Lief van mij hè?

Graag zoek ik een knus huisje bij 1 of 2 liefdevolle baasjes. Baasjes waaraan ik mij weer kan hechten. Rust is fijn voor mij. Dat ben ik gewend. Andere katten vind ik niet leuk. Graag ben ik de enige kat in huis. Kinderen vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik niet met kinderen wonen. Dus ik wil ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Als mijn baasjes fulltime werken, vind ik dat prima. Overdag chill ik alleen en ’s avonds hebben we het weer gezellig samen. Goed geregeld toch? 

Een huis met tuin is mijn ideaal. Dat hoeft niet per se een Japanse tuin te zijn hoor, haha. Vroeger was ik heel vaak buiten. Maar nu ik een dagje ouder word, vind ik het binnen ook heel gezellig. Je leest het al, je kunt alle kanten met mij op!

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Meander in Alkmaar.

Ben jij geraakt door mijn verhaal? Maak jij mij weer gelukkig? En kan jij mij dat fijne huis met heerlijke (Japanse) tuin bieden? Wie weet heb je zelfs wel een bonsaiboompje in huis! Nou, dan is mijn geluk helemaal compleet, haha. Sayonara (tot ziens) van Juna!

Juna

Geslacht
Poes
Geboren
22-03-2009
Opname
18-04-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Juna

Juna

Juna

Juna in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Jackie
Kissa     >