Kick zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een lieve knuffelkat”

Hallo allemaal! Ik ben kater Kick. Met mijn melancholische blik en mijn grote snorharen breng ik alle poezen in katzwijm. Maar ik ben niet op zoek naar een poezenvriendin. Ik ben op zoek naar jou! Een lief baasje dat liefdevol voor mij wil zorgen!

Mijn baasje stond mij af. In mijn vorige huisje woonde namelijk een kat. Daarvan kreeg ik heel veel stress. Door de stress voelde ik mij niet goed. De dierenarts zag dat er niks met mij aan de hand was. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. De stress is weg en ik voel mij weer goed. Fijn voor mij hè? Nu zoek ik een nieuw huisje. Zín in!

Mijn karakter is lief, verlegen en speels. De mensen vinden mij een lieve knuffelkont. In het begin van mijn verblijf vond ik alles heel spannend. Ik was nogal onzeker naar mijn verzorgers. Inmiddels ben ik goed gewend. En, weet je wat? Als er iemand de kamer binnenkomt, verwelkom ik diegene met knuffels. Goed hè? In een nieuw huisje zal ik in het begin moeten wennen. Maar als ik mijn nieuwe baasje goed ken, ben ik zijn beste vriend!

Spelen doe ik graag. Het ontspant mij én ik vind het leuk. Wil jij met mij spelen als ik bij jou woon? Dat wordt vast een dolle boel, hihi.

Graag zoek ik een rustig huisje bij 1 tot 3 personen. Dit kunnen volwassenen zijn. Maar ik kan ook wonen bij kinderen vanaf 12 jaar. Deze kinderen moeten dan wel eerder met katten gewoond hebben. Belangrijk is dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Van andere dieren krijg ik stress. Daarom wil ik als enige kat in jouw huisje wonen.

In mijn vorige huisje woonde ik op een bovenwoning. Nu zoek ik weer een flat of appartement. Een fris neusje halen op een afgesloten balkon, vind ik fijn. De mensen van Zwerfdier informeren je goed hoe je je balkon kunt afsluiten.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Willem Hedastraat in Alkmaar.

Kan jij mij dat geschikte huisje bieden waarnaar ik op zoek ben? Kom dan maar snel kijken naar mij. Dan zie je mij lieve blik en mijn mooie snorharen in het echt. En wie weet verwelkom ik jou wel met knuffels! Kopje van Kick.

Kick   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
03-05-2020
Opname
28-09-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Kick

Kick

Kick
<     Joep
Kissa     >