Lars zoekt samen met Henk een huis met tuin

“Ik ben een lieve rustige terughoudende kater”

Hoi, ik heet Lars. Ken je de beroemde rapper Snelle? In het echte leven heet hij ook Lars, net als ik! Ik ben heel trots dat ik naar hem ben vernoemd! Hij heeft zelfs een album met de titel “Lars”! Als niemand het hoort, rap ik stiekem mee met zijn hits. Muzikaal ben ik hè?

Ik woonde samen met een heleboel andere katten in een huisje. Het aantal katten was veel te hoog. Dat kon zo niet langer doorgaan. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Ik was erg van slag toen ik hier net woonde. En nog steeds ben ik niet zo’n held. Maar ik wil toch graag naar een fijn ‘voor-altijd’ huisje toe. Misschien bij jou?

Mijn karakter is rustig, verlegen en héél terughoudend. Er is nog een lange weg te gaan in mijn socialisatieproces. Weet je waarmee je mij kunt paaien? Liquid snack! Dat vind ik echt jammie-jammie! Dat kun je dan ook goed gebruiken om een vertrouwensband tussen ons op te bouwen.

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes die ervaring hebben met verlegen en héél terughoudende katten. Die tijd en veel geduld hebben om mij te laten wennen. Aan kinderen ben ik niet gewend. Dus daarmee wil ik niet samenwonen. In het begin kan ik een terugslag krijgen. En die kan best wel een tijdje duren. Houd je daar goed rekening mee? Heerlijk vind ik het om naar buiten te gaan. Daarom is een tuintje echt een must!

LEUK NIEUWS: Sinds kort ben ik bevriend met Henk! Hij woont in dezelfde kamer als ik. Wij zijn allebei nog wat onzeker en vinden veiligheid bij elkaar. Dat voelt heel goed voor ons allebei. Daarom besloten onze verzorgers dat wij samen een huisje mogen zoeken! Dat vinden wij hartstikke tof. Naast ons tweetjes mag er ook nog een andere kat in ons huisje wonen. Dit moet dan wel een sociale en makkelijke kat zijn. Je hoort het al, dat wordt een gezellige boel!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Vecht in Heerhugowaard. En in de buurt van de H. Segherslaan in Heerhugowaard .

Denk jij nu, deze mooie jongens ga ik rap in huis halen? En vind je het niet erg dat ik veel tijd nodig zal hebben om te wennen? Dan hoop ik je dat je naar mij toe komt ‘Snelle(n)’! Houd je er rekening mee dat ik niet meteen naar je toekom als je naar mij komt kijken? Boks van Lars!

Lars

Geslacht
Kater
Geboren
01-09-2020
Opname
10-03-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Lars

Lars

Lars

Lars

Lars in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Laila
Levi     >