Lucky zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige kater”

Hello folks, mijn naam is Lucky. Mijn Engelse naam betekent ‘gelukkig’. Nou, ik wil heel graag dolgelukkig worden bij jou! Daarom is deze naam mij op mijn mooie cyperse lijf geschreven. Nieuwsgierig geworden? Kom mij dan maar snel een bezoekje brengen!

Samen met een heleboel andere katten woonde ik in een huisje. We woonden daar met veel te veel katten. Dat kon niet langer zo doorgaan. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dat vond ik eerst best verdrietig, maar het was de enige oplossing. Inmiddels ben ik eroverheen. Nu wil ik graag naar een fijn huisje, waar ik mij helemaal ‘happy’ kan voelen!

Mijn karakter is lief en rustig. Als ik je niet ken, ben ik verlegen en terughoudend. Het kan wel even duren voordat wij een band opgebouwd hebben. Lekkere hapjes kunnen goed helpen bij het opbouwen van een band met mij. Mijn favoriete smaak is vis. Dus als jij zorgt voor lekkere hapjes met deze smaak, maak je mij heel blij!

Graag woon ik bij 1 of 2 rustige, geduldige baasjes die ervaring hebben met terughoudende katten zoals ik. Die tijd en geduld hebben om mij rustig te laten wennen in hun huisje. Want in het begin kan ik best even een terugslag krijgen. Houd je daar rekening mee? Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen.

In mijn huisje mogen best één of meer andere katten wonen. Daar ben ik goed aan gewend. Maar als ik de enige kat in huis ben, vind ik het ook fijn bij jou. Makkelijk hè? Aan honden ben ik niet gewend. Dus die mogen niet in mijn nieuwe huisje wonen. Wel wil ik een heerlijke tuin bij mijn huisje. Buiten zijn vind ik namelijk ‘supercool’!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Vecht in Heerhugowaard.

Ben jij het kattenbaasje dat dolgraag zijn ‘fish and chips’ met mij wil delen? Dat het niet erg vindt als ik tijd nodig heb om te wennen? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft? Dan hoop ik je snel te zien. Houd je er rekening mee dat ik niet meteen naar je toekom? High five van Lucky!

Lucky

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2022
Opname
16-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Lucky

Lucky

Lucky

Lucky in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Loki
Luna     >