Prince zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een speelse aanhankelijke knuffelkater”

Ho! Stop met zoeken! Hier ben ik. Je Prince op het witte paard. Met mijn verleidelijke blik zal ik je betoveren. Om daarna samen mooie avonturen te beleven. Heb jij daar ook zin in? Lees dan snel mijn verhaaltje.

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Hij kon niet meer voor mij zorgen. Dit was voor ons beiden erg verdrietig. Inmiddels heb ik dit een plekje gegeven. Bij binnenkomst was ik van slag. Maar inmiddels ben ik goed gewend. Nu ben ik klaar voor de volgende stap. Een fijn huisje voor mijzelf.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Als ik net bij je woon zal ik een beetje aan je moeten wennen. Dan wil ik graag rustig benaderd worden. Maar als ik je eenmaal ken ben ik je beste vriend. Dan vind ik het fijn om met je te knuffelen. Daarvan geniet ik enorm! Mijn verzorgers vinden mij een kat met humor. Een echte doerak. Soms haal ik de raarste capriolen uit. Daar moeten ze hard om lachen. Zelf vind ik het ook wel grappig hoor, hihi.

Spelen vind ik erg leuk. Ik kan heel goed zelf spelen. Maar samen spelen is natuurlijk veel gezelliger. Maar let op! Als je met mij speelt moet je met een paar dingen rekening houden. Soms speel ik nogal onbesuisd. Daarom moet je niet met je handen spelen maar met uitdagende speeltjes. Als kitten heb ik namelijk bij het spelen nooit grenzen geleerd. Daardoor kan ik op een bepaald moment overenthousiast worden. En dat is niet de bedoeling. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je hiermee het beste kunt omgaan. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen houd ik niet van. Dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Andere katten en honden vind ik ook niet leuk. Daarom wil ik graag als enige kat bij je wonen.

Ik wil wel graag een tuin bij mijn huisje. Want ik vind het erg leuk om buiten te spelen. Maar let op: Mijn vorige huisje was een bovenwoning. Ik ging aan een tuigje naar buiten. In mijn nieuwe huisje zal ik moet wennen om alleen naar buiten te gaan. De mensen van Zwerfdier hebben handige tips om mij dit te leren.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Dit heet cd voer. Graag eet ik daarnaast elke dag natvoer (merk maakt niet uit).

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Mondriaanstraat in Alkmaar.

Ben jij opzoek naar je Prince op het witte paard? Kom dan maar snel langs. Dan kom ik in galop naar je toe. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken. Tot gauw? Hop hop hop van Prince.

Prince

Geslacht
Kater
Geboren
05-08-2020
Opname
28-09-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Prince

Prince

Prince

Prince

Prince in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Muis
Puck     >