Simba zoekt een huis met tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke schootkat”

Hoi, ik heet Simba. Nu denk je natuurlijk direct aan die beroemde film “The Lion King”. Nou lijk ik helemaal niet op leeuw Simba uit die film. Nee hoor, ik ben een kleine uitvoering van de Zwarte Panter. Maar ik ben véél liever dan hij hoor!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik onzindelijk was. Ik woonde in een huisje met veel dieren en kinderen. Waarschijnlijk door de stress van al die drukte ging ik in huis plassen. Bij Zwerfdier ben ik goed zindelijk. Ik doe alles netjes op de bak. Nu wil ik heel graag naar een nieuw huisje. Dat lijkt mij supercool!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Als ik je nog niet ken, kijk ik even de kat uit de boom. Maar zodra wij elkaar goed kennen, ben ik dol op knuffels en aandacht. Daarvan geniet ik echt. Gewoon lekker doorgaan, denk ik dan! Weet je wat ik ook heerlijk vind? Lekker bij jou op schoot liggen! Ga er dus maar vast voor zitten, want ik kom eraan!

Graag woon ik bij 1 of 2 rustige, geduldige baasjes met een heerlijke schoot. Kleine kinderen vind ik te druk. Daarmee wil ik dus niet samenwonen. Andere dieren vind ik niet zo leuk. Die ontwijk ik het liefst. Daarom wil ik als enig dier in jouw huis wonen. Buiten zijn vind ik heerlijk. Een tuin bij mijn huisje is dus wel een must!

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas moet ik blaasbrokken eten. Dit heet C/D voer. Daarbij wil ik iedere dag natvoer eten. Want dat vind ik heerlijk. Ik ben niet kieskeurig hoor, ik lust alles. Omdat ik onzindelijk was, moeten er 2 kattenbakken in mijn nieuwe huisje staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed inlichten.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Peperstraat in Bovenkarspel.

Heb jij altijd al een zwarte panter willen hebben? Maar dan één die lief is, hihi? Heb jij die warme schoot én die heerlijke tuin voor mij? Dan hoop ik dat je mij snel komt bewonderen! Knuffel van Simba!

Simba

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2020
Opname
08-03-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Simba

Simba in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Shila
Sirana     >