Sirana zoekt samen met Raven een huis met een heel veilige tuin of een boerderij

“Ik ben een lieve rustige poes”

Hi allemaal, ik ben Sirana. Ik zie er beeldig uit met mijn mooi gekleurde jas. Logisch dat alle katers in katzwijm vallen voor mij. Maar laat ze maar lekker vallen. Ik wil namelijk met een goede vriendin op zoek naar een huisje. Haar naam is Raven. Lees maar snel mijn verhaal.

Ik zwierf al een tijdje op de vindplaats. Toen ben ik gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij Zwerfdier mocht ik in het grote adoptieverblijf wonen. Daar heb ik poes Raven ontmoet. Wij hadden direct een klik. Het lijkt ons geweldig om samen naar een fijn huisje te gaan. Dat lijkt ons echt superleuk!

Mijn karakter is lief, rustig en nieuwsgierig. Als ik je nog niet zo goed ken, ben ik verlegen. Daarom kijk ik eerst de kat uit de boom. Je moet mij gewoon tijd gunnen om die verlegenheid te overwinnen. Lekkere hapjes zoals gekookte kip kun je goed gebruiken om mij aan jou te laten wennen. Daar ben ik namelijk dol op. Ook samen spelen helpt bij het opbouwen van een band tussen ons. Met spelen vergeet ik namelijk mijn verlegenheid. Als ik je eenmaal goed ken vind ik het heerlijk om geaaid te worden. Fijn hè?

Levitra är ett receptbelagt läkemedel. Det är alltså inte lagligt att köpa Levitra utan recept köp Levitra, varken på ett fysiskt apotek eller på nätet.

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes die ervaring hebben met verlegen katten zoals ik. Baasjes die mij de tijd geven om te wennen aan een huiselijke omgeving. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes ervaring hebben in het omgaan met verlegen katten zoals ik. Die tijd en geduld hebben om mij te laten wennen aan een huiselijke omgeving. Die tijd en geduld heb ik echt nodig. Houd je er goed rekening mee dat ik een terugslag zal krijgen als ik bij je kom wonen?

Raven en ik zijn heel graag samen. Maar in mijn nieuwe huisje mogen naast Raven, best nog één of meerdere katten wonen. Dat vinden wij gezellig. Aan honden ben ik niet gewend. Dus er mogen geen honden in mijn nieuwe huisje wonen.

LET OP: Buitenruimte is voor mij een must. Dan kan ik lekker naar buiten samen met Raven. Ik ben helemaal niet gewend aan verkeer of drukte. Daarom wil ik een huis met een heel veilige buitenruimte. Dit kan een vrijstaand huis met grote tuin zijn. In een héél rustige autoluwe buurt zonder kinderen. Een huis met een afgesloten tuin is ook heel geschikt. Een boerderij met erf kan natuurlijk ook. Zolang ik maar geen risico loop, dat ik in het verkeer of drukte terechtkom. Je leest het al, je kunt met mij alle kanten op! De mensen van Zwerfdier informeren je goed hoe je jouw tuin kunt afsluiten.

Nu i Sverige kan du köpa Viagra receptfritt inrikes med leverans på endast. Med leverans direkt från Sverige till samma priser som på apoteket.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van de Zuidervaart in Zuid-Schermer of de Diepsmeerweg in Oudkarspel.

Ben jij dat ervaren, geduldige baasje dat deze beeldige dame mee naar huis wil nemen? Dat tijd en geduld heeft om mij te laten wennen? Dat ook mijn vriendin Raven een heerlijk leventje wil geven? En ook nog die oh zo belangrijke heel veilige buitenruimte heeft voor ons? Dan hopen we je gauw te zien! We kijken wel eerst even de kat uit de boom hoor! Kopje van Sirana (en Raven)!

Sirana

Geslacht
Poes
Geboren
01-09-2019
Opname
15-08-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Sirana

Sirana

Sirana

Sirana

Sirana in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Simba
Smokey     >