Slash zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een aanhankelijke nieuwsgierige schootkat”

Hoii, daar ben ik: Slash! Leuke naam hè? Een slash is een schuine streep /. Deze / wordt gebruikt om een keuzemogelijkheid aan te geven. Wat mij betreft heb je geen keuze hoor, je kiest gewoon voor mij! Een prachtige, energieke zwarte kater. Wie wil dat nou niet­?

Via een uitwisseling met Dierenasiel Oostzaan kwam ik bij Stichting Zwerfdier terecht. Er was afstand van mij gedaan omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Daar heb ik zo´n zin in!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk, nieuwsgierig en speels. Graag ben ik in het gezelschap van mensen. Ik ben dan ook echt een gezelligheidsdier. Daarom verwelkom ik iedereen altijd hartelijk! Dan flank ik langs de benen en geef kopjes. Als klap op de vuurpijl ga ik soms rollebollen. Zó graag wil ik aandacht! Mijn verzorgers aaien mij dan, zonder dat ik hun handen zie. Want handen vind ik soms niet leuk. Ik geef goed aan wanneer ik genoeg geaaid ben. Dus dat is heel handig van mij, hihi.

Weet je wat ik fijn vind? Op schoot zitten! Dat vind ik heerlijk rustgevend. Schootzitten houd ik heel lang vol. Dus zet die film maar aan, ik kijk graag mee vanaf jouw schoot! Als ik op schoot zit, kun je me goed aaien maar niet te lang. Ook dan wil ik jouw handen niet zien. Als jij wilt opstaan, kun je het beste je benen kantelen. Dan glijd ik zó van schoot. Handige tip hè?

Ik ben een kater met humor. Soms ben ik namelijk een tikkie ondeugend. Als mijn verzorgers de kamer inkomen, ren ik vliegensvlug de gang op. Dan ben ik sneller dan het geluid! Dan sputter ik wat tegen maar ren dan weer terug de kamer in. Lachen joh!

Graag wil ik een huisje bij 1 of 2 mensen die mij veel aandacht kunnen geven. Daarom wil ik graag dat jij parttime werkt. Het is belangrijk dat deze baasjes veel met mij spelen. Vooral spelen met een verenstokje vind ik erg leuk. Dan kan ik mijn energie kwijt. En dat is belangrijk voor mij. En als jij lekker veel speeltjes in huis hebt, ben ik helemaal gelukkig.

Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Andere katten vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat bij je wonen. Een huis met een tuin is een must. Daarin kan ik mij lekker uitleven. Het is fijn als er een kattenluikje aanwezig is. Als ik dan gewend ben, kan ik zelf kiezen wanneer ik buiten wil spelen.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Graag eet ik daarnaast natvoer. In mijn nieuwe huisje wil ik dit elke dag eten. Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

Heb jij na het lezen van mijn verhaaltje je keuze gemaakt? Maak dan snel een afspraak. Dan hoop ik je snel te ontmoeten. Wie weet kunnen we dan alvast met elkaar spelen / of fijn bij je op schoot zitten. Dus zet die film maar aan! Ik verheug mij alvast! Kopje van / Slash /.

Slash

Geslacht
Kater
Geboren
28-01-2018
Opname
20-04-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Slash

Slash

Slash

Slash

Slash in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Sirana
Stip     >