Storm zoekt een huis met tuin

“Ik ben een lieve bescheiden knuffelkat”

Hoi! Ik ben Storm. Mijn leventje ging niet altijd voor de wind. Soms had ik wind mee dan had ik ‘m weer tegen. Als ik wel eens de wind van voren kreeg, bleek het een storm in een glas water. Je hoort het al, ik waai met alle winden mee! Ben je benieuwd naar mij? Trek je zuidwester aan en trotseer de storm voor een date met mij!

Mijn baasje stond mij af wegens onzindelijkheid. Bij binnenkomst bij Stichting Zwerfdier was ik van slag maar wel aaibaar. Hier ben ik overigens helemaal zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak! Inmiddels woon ik hier een tijdje. En voel mij al meer op mijn gemak. Daarom zoek ik een nieuw huisje. Dat vind ik spannend maar ook fijn!

Als ik mijzelf moet omschrijven, komen de volgende eigenschappen in mij op: Lief, rustig, bescheiden en speels. Ook ben ik best wel onzeker. In het begin vond ik alles spannend. Dan blies ik naar mijn verzorgers. Soms doe ik dat nog. Maar dat stelt niet veel voor hoor. Veranderingen zijn best lastig voor mij. Daarom vind ik het fijn dat iedereen heel rustig en liefdevol met mij omgaat. In een nieuw huisje zal ik weer moeten wennen. Weer nieuwe mensen en een nieuwe omgeving. Dan zal ik weer even een terugslag krijgen. Houd je daar rekening mee?

Knuffelen vind ik fijn. Daarvan geniet ik echt. Soms val ik op je hand in slaap. Zó lief! Bij mijn vorige baasjes lag ik soms op schoot. En graag lag ik bij ze op de bank. Heel gezellig. Aaitjes haalde ik zelf. Dan miauwde ik: ‘Wil jij mij aaien, prr prr?”.

Weet je wat mijn lievelingshobby is? Spelen! Ik kan heel goed alleen spelen. Maar samen met jou spelen vind ik het leukst! Mijn verzorgers dagen mij soms uit met een hengeltje. Dan heb ik de grootste lol joh. Weet je wat ik ook leuk vind? Apporteren. Gooi een snoepje weg en ik breng het terug. Ik kan zó het circus in!

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Ik kan ook bij een jong volwassene wonen vanaf circa 18 jaar. Het is belangrijk dat mijn baasjes ervaring hebben in de omgang met katten. Kinderen vind ik niet leuk. Soms doe ik aardig tegen ze. Soms ook niet. Daarom wil ik in een huis zonder kinderen wonen. Ook wil ik niet dat er oppas- of buurkinderen in huis komen. Met andere katten ga ik prima om. Vriendschap zoek ik niet met een andere kat. Daarom kan ik bij een sociale, zelfstandige kat in een huisje wonen. Een tuin bij mijn huisje vind ik fijn. Heerlijk vind ik het om de wind in mijn haartjes te voelen!

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik CD brokken. Dit zijn blaasbrokken. Gelukkig vind ik die brokjes lekker. Daarnaast eet ik gewoon natvoer. Dat vind ik zó lekker! Ik ben echt een lekkerbekje. In mijn nieuwe huisje wil ik elke dag natvoer eten. Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn nieuwe huis twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Anjelierstraat in Alkmaar.

Ben jij geraakt door mijn verhaal? Wacht dan niet totdat de Storm overwaait. Maar kom in weer en wind naar mij toe! Dan wordt het vast: “Wie wind zaait, zal Storm oogsten”. Zo is het maar net! Tot snel! (Z)waaitje van Storm.

Storm

Geslacht
Kater
Geboren
25-04-2011
Opname
16-03-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Storm

Storm

Storm

Storm in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Stip
Teigertje     >