Toby zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een rustige aanhankelijke schootkat”

Hallo allemaal, ik ben Toby. Heel trots ben ik op mijn mooie rood-crème vacht. Kijk maar op de foto’s. Prachtig toch? Met mijn witte snoetje lijkt het net of ik altijd met neus in de melk zit te sprokkelen. Maar niets is minder waar hoor. Ik ben gewoon zo knap van mijzelf!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik onzindelijk was. Sinds de komst van een baby werd mijn onzindelijkheid erger. Ook was ik erg dominant naar de andere katten in huis. Overigens ben ik bij Zwerfdier volkomen zindelijk hoor. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de bak. Nu mag ik op zoek naar een fijn huisje. Daar ben ik zo blij om!

Mijn karakter is lief, rustig, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ook ben ik een vrolijke kater. Aandacht van mensen vind ik heerlijk. Ik kom graag een knuffel of aaitje bij je halen. En als jij mij dan aait, spin ik er lustig op los! Ook kom ik graag bij je op schoot zitten. Dan vind ik zo gezellig! Dus, kom maar op met jouw warme schoot!

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Ik kan niet samenwonen met kinderen. Die zijn te druk voor mij. Andere katten en honden vind ik niet leuk. Dus die mogen ook niet in mijn nieuwe huisje wonen. Graag wil ik als enige kat bij je wonen. Dan krijg ik lekker alle aandacht. Slim bekeken van mij hè? Wel wil ik graag een tuin bij mijn huis. Dan kan ik fijn buiten mijn energie kwijt.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Dit heet cd voer. Graag eet ik daarnaast natvoer (merk maakt niet uit). In mijn nieuwe huisje wil ik dit elke dag eten. Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Vennewaard in Alkmaar.

Is rood-crème jouw lievelingskleur? En heb jij een huis zonder kinderen en andere dieren? Maar wel met een fijne tuin? En, heb jij een fijne schoot waarop ik kan zitten? Dan hoop ik je snel te ontmoeten! Knuffel van Toby.

Toby

Geslacht
Kater
Geboren
11-05-2013
Opname
02-03-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Toby

Toby

Toby

Toby in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Storm
Toyke     >