Tommy zoekt samen met Loïs een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hoi, mijn naam is Tommy. Je raadt natuurlijk direct naar wie ik genoemd ben. Juist, naar de beroemde tekenfilmkat Tom. Je weet wel, die van Tom en Jerry. Maar bij mij zijn alle muizen veilig hoor hihi. Ik speel liever met andere speeltjes!

Mijn zus Loïs en ik konden niet langer blijven wonen in ons huisje. Daarom zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. We vonden het heel verdrietig dat we niet in ons huisje konden blijven. Maar daar zijn we inmiddels overheen. Nu willen we dolgraag met z’n tweeën naar een huisje. Kom ons maar gauw bewonderen!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Aandacht vind ik heerlijk! Knuffels en aaitjes vind ik superfijn. Daar krijg ik nooit genoeg van. Ik ben iets stoerder dan mijn zus Loïs. Als ik jou nog niet ken, vind ik jou meteen heel gezellig. Spelen vind ik erg leuk! Het allerliefste samen met jou. Natuurlijk doet Loïs dan ook graag mee. Dan kunnen we fijn met z’n drieën de boel op stelten zetten. Hoe leuk is dat? Dus als jij lekker veel speeltjes in je huisje hebt, maak je ons héél gelukkig!

Een gezin met kinderen lijkt mij heerlijk om bij te wonen. Dan krijg ik lekker veel aandacht. De kinderen moeten wel gewend zijn aan katten. Zodat ik rustig kan eten, drinken of slapen. Of met rust wordt gelaten als ik dat wil. Maar als er alleen volwassenen in huis wonen, vind ik het ook heel fijn. Ik ben heel makkelijk, dat zie je wel!

Wij willen samen naar een huisje toe. Wij mogen dan ook NIET uit elkaar gehaald worden. Houd je hier rekening mee als je ons in huis neemt?

LET OP: Graag wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Dit omdat ik veel aandacht nodig heb. Want als ik hele dagen geen aandacht krijg, word ik ongelukkig. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Naast Loïs mogen er best één of meer andere katten in mijn nieuwe huisje wonen. Deze kat(ten) moet(en) dan wel makkelijk en sociaal zijn. En andere katten gewend zijn. Een klein formaat hond mag er ook wonen. Dat hondje moet dan wel gewend zijn aan katten. Maar als Loïs en ik de enige katten in huis zijn, is het ook oké. Een fijne tuin is wel een must. Heerlijk om een frisse neus te halen!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Olmenlaan in Oudorp.

Wil jij Loïs en mij een heerlijk voor-altijd huisje geven? Ben je ook zo dol op knuffelen? En wil je ook graag de boel op stelten zetten? Kom ons dan maar gauw bewonderen. We liggen al op je te wachten! Kopje van Tommy (en ook van Loïs)!

Tommy   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2022
Opname
26-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Tommy

Tommy

Tommy
<     Stip
Twizzle     >