Gizmo is onze adonis met zijn mooie ogen en grijze jas

Ik ben grijze kater Gizmo, ooohh, wat ben ik mooi. Ik heb groengele ogen en witte snorharen. Ondanks dat ik zo knap ben, ben ik heel bescheiden en loop echt niet naast mijn poten (schoenen heb ik tenslotte niet, hihi). 

Ik woonde in een gezellig huis met een tuin. In mijn huis woonde een hondje en er kwamen steeds meer katten wonen. Op het laatst woonden we met 12 katten. Dat kon echt niet en mijn baasje moest tot haar verdriet afstand doen van acht katten. Daarom ging ik naar Stichting Zwerfdier. Twee keer ben ik naar een eigen huisje vertrokken. Maar omdat ik daar aan wildplassen deed, ben ik teruggekomen bij Zwerfdier. Nu mag ik hier voor altijd blijven wonen in het fijne adoptieverblijf.

Ik ben een rustige lieve kater. Dol op knuffels een aaitjes. Meestal ben ik te vinden in kamer 6. Ik haal ook wel eens een frisse neus buiten. Maar binnen vind ik het toch fijner. Lekker in een kistje liggen of op een van de krabpalen.
Maar zodra er lekkere traktaties komen, laat ik mij direct zien. Wij krijgen wel eens wat extra’s bij speciale gelegenheden. Heerlijke dingen zoals rosbief en kip. Dat is smikkelen en smullen hoor!
Alle verzorgers hier zijn gek op mij en dat laten ze blijken. Ik vind het hier heerlijk en wil nooit meer weg!

Adopteer mij

Gizmo

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2011
Opname
30-03-2015
In adoptieplan
08-07-2015
Plaatsbaar
Nee
Gizmo

Gizmo

Gizmo
<     Donder
Joy     >

Gizmo adopteren

Wilt u Gizmo adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.